Direct een glaszetter nodig in Bergen Op Zoom?Bel 0165 239 704Of vul het formulier in

Werkzaam in Bergen Op Zoom, hoofdvestiging St. Willebrord
Hoe u uw beslagen beglazing aan de binnenkant kunt verhelpenRedactie, 25 februari 2024
Klusbedrijf LVB is de ervaren glaszetter voor Bergen Op Zoom en omliggende gebieden!

De reden hiervoor is het verschil in temperatuur en vochtigheid tussen de binnen- en buitenlucht. Dit komt door de verschillen in temperatuur en vochtigheid tussen de binnen- en buitenkant van het raam. Meestal ontstaat dit fenomeen wanneer warme, vochtige lucht in aanraking komt met een koud oppervlak, zoals een raam.

Hoe ontwikkelt het zich?

Condens op de beglazing kan veroorzaakt worden door het temperatuurverschil, de slechte isolatie of de hoge luchtvochtigheid. Tijdens koude periodes is de beglazing vaak kouder dan de binnentemperatuur. Wanneer de warme binnenlucht in contact komt met het koude glas van de beglazing, kan deze warme lucht geen vocht vasthouden.

Het overvloedige vocht in de lucht condenseert op de koude beglazing, wat leidt tot condensatie. Als het raam niet goed geïsoleerd is, kan de temperatuur van het glas afwijken van de binnentemperatuur. Bij slecht geïsoleerde ramen, zoals enkel glas, is er een grotere kans op condensatieproblemen.

Als u bepaalde activiteiten in uw huis uitvoert, zoals koken, douchen of het drogen van wasgoed, kan dit leiden tot een verhoging van de luchtvochtigheid binnen. Als deze vochtige lucht niet goed wordt afgevoerd, kan dit leiden tot condensatie op de ramen, vooral wanneer deze ramen koud zijn. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van condensatie, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn in uw huis.

Op welke manier kunt u condensvorming verminderen of voorkomen?

Zorg voor een goede luchtcirculatie in uw woning, vooral in ruimtes waar veel vocht wordt geproduceerd, zoals de keuken en de badkamer. Laat vochtige lucht naar buiten ontsnappen door middel van ventilatieroosters of open ramen. Zorg dat uw ramen goede isolatie hebben om temperatuurverschillen te verminderen.

Voor ruimtes waar veel vochtige lucht wordt geproduceerd, zoals de badkamer en keuken, kunt u uw afzuigventilatoren gebruiken om vocht direct af te voeren. Om de luchtvochtigheid in huis te verlagen, raden we aan om een luchtontvochtiger te gebruiken. Het verminderen van condensatie zal resulteren in een comfortabeler binnenklimaat en voorkomt de vorming van schimmel.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 704

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.