Teamfoto Klusbedrijf LVB
Werkzaam in Bergen Op Zoom, hoofdvestiging St. Willebrord

Dubbel glas Bergen Op Zoom

Bij het bevestigen van Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, worden er twee glasplaten aan elkaar vastgemaakt en luchtdicht afgesloten met een spouw. Hierdoor wordt er een isolerende ruimte gevormd tussen de twee glasplaten. Bij het bevestigen van dubbelglas is er lucht tussen de glasplaten aanwezig. Bij HR++ is dat anders. Bij HR++ glas is er een coating op het glas en tussen de glasplaten bevindt zich edelgas. Dit resulteert in aanzienlijke jaarlijkse besparingen op stookkosten en biedt uw woning betere isolatie dan enkelglas.

Bij het installeren, op maat maken en kiezen van dubbel glas komt vakmanschap kijken.
Klusbedrijf LVB helpt u graag bij het laten zetten van dubbel glas.

Klusbedrijf LVB staat klaar in Bergen Op Zoom en omstreken voor persoonlijk advies. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om de beste oplossing voor u te vinden. Heeft u glaswerk nodig? Klusbedrijf LVB heeft alles wat u zoekt. Heeft u behoefte aan een afspraak of offerte? Bel 0165 239 704 of vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Verschillende soorten isolatieglas

Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende soorten isolatieglas waar u uit kunt kiezen. Zoals eerder vermeld, bestaat dubbelglas (HR+) uit twee glasplaten met lucht ertussen. HR++ heeft daarentegen een extra coating op het glas en bevat edelgas in de spouw. Dit resulteert in een nog betere isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat u geld kunt besparen, doordat er via de ramen minder warmte verloren gaat. Hierdoor kunnen de stookkosten aanzienlijk worden verlaagd, wat ook gunstig is voor het milieu.

Glaslekkage

Als u geconfronteerd wordt met aanhoudende condens op uw ramen, kan dit een teken zijn van een lek in uw beglazing. Bij lekkend glas kan Klusbedrijf LVB u ook bijstaan. Als er aan de binnen- of buitenkant van uw beglazing condensatie vormt, hoeft dat niet persé te betekenen dat u te maken heeft met een glaslekkage. In het geval van condens tussen de twee glasplaten is er echter wel sprake van een glaslekkage. Bij condensatie aan de buitenkant van uw ramen, is dit meestal een indicatie dat ze goed geïsoleerd zijn. Het wordt echter aangeraden om de ruimte goed te ventileren of te kiezen voor dubbelglas als er condens aanwezig is aan de binnenkant.


Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Bergen Op Zoom
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 704

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor dubbel glas zetten?

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.


Bouwgarant,VCA,GLAS Vakcertificaat,VGO-keur,KOMO,Politiekeurmerk Veilig Wonen,Erkend leerbedrijf,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!