24/7 bereikbaar bij spoed!
Meerdere vestigingen, hoofdvestiging Arnhem

Direct een glaszetter nodig?Bel 085 106 1283Of vul het formulier in

Dubbel glas Bergen Op Zoom

Bij het bevestigen van Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, worden er twee glasplaten aan elkaar vastgemaakt en luchtdicht afgesloten met een spouw. Hierdoor wordt er een isolerende ruimte gevormd tussen de twee glasplaten. Bij het bevestigen van dubbelglas is er lucht tussen de glasplaten aanwezig. Bij HR++ is dat anders. Bij HR++ glas is er een coating op het glas en tussen de glasplaten bevindt zich edelgas. Dit resulteert in aanzienlijke jaarlijkse besparingen op stookkosten en biedt uw woning betere isolatie dan enkelglas.

Bij het installeren, op maat maken en kiezen van dubbel glas komt vakmanschap kijken.
Glaspunt B.V. helpt u graag bij het laten zetten van dubbel glas.

Glaspunt B.V. staat klaar in Bergen Op Zoom en omstreken voor persoonlijk advies. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om de beste oplossing voor u te vinden. Heeft u glaswerk nodig? Glaspunt B.V. heeft alles wat u zoekt. Heeft u behoefte aan een afspraak of offerte? Bel 085 106 1283 of vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Verschillende soorten isolatieglas

Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende soorten isolatieglas waar u uit kunt kiezen. Zoals eerder vermeld, bestaat dubbelglas (HR+) uit twee glasplaten met lucht ertussen. HR++ heeft daarentegen een extra coating op het glas en bevat edelgas in de spouw. Dit resulteert in een nog betere isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat u geld kunt besparen, doordat er via de ramen minder warmte verloren gaat. Hierdoor kunnen de stookkosten aanzienlijk worden verlaagd, wat ook gunstig is voor het milieu.

Glaslekkage

Als u geconfronteerd wordt met aanhoudende condens op uw ramen, kan dit een teken zijn van een lek in uw beglazing. Bij lekkend glas kan Glaspunt B.V. u ook bijstaan. Als er aan de binnen- of buitenkant van uw beglazing condensatie vormt, hoeft dat niet persé te betekenen dat u te maken heeft met een glaslekkage. In het geval van condens tussen de twee glasplaten is er echter wel sprake van een glaslekkage. Bij condensatie aan de buitenkant van uw ramen, is dit meestal een indicatie dat ze goed geïsoleerd zijn. Het wordt echter aangeraden om de ruimte goed te ventileren of te kiezen voor dubbelglas als er condens aanwezig is aan de binnenkant.


Dubbel glas zetten in Bergen Op Zoom

Indien er nog een raam aanwezig is, zal de glaszetter de kit en bestaande glaslatten verwijderen. Vervolgens verwijdert hij het glas. De glaszetter plaatst vervolgens steunblokjes, stelblokjes en een celband alvorens hij het dubbele glas plaatst. Daarna brengt hij de glaslatten aan en tot slot wordt alles netjes afgekit.

Over ons

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1283

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor dubbel glas zetten?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Glaspunt B.V.

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie.


Glaspunt® is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit. Met glashandels in alle provincies van Nederland, is de glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas, indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor veilige noodvoorzieningen.


Verzekerd voor glasschade? Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest. 


Zoekt u glas ter isolatie, beveiliging, decoratie of voor uw privacy? Wij leveren enkel glas, dubbel glas, HR++ glas, inbraakwerend gelaagd glas, figuurglas, draadglas en alle mogelijke combinaties. Bekijk ons assortiment en bel vrijblijvend voor prijs en advies op maat.


Voor uw zekerheid bieden wij op ons dubbel glas maar liefst 15 jaar garantie inclusief montage. Kies ook voor zorgeloos genieten en laat glas door de Glaspunt® glaszetter vervangen.


Heeft u een glaszetter nodig? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de goede service en kwaliteit van Glaspunt®. 


Logo van VCA
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van GroenGedaan!
VCA,Erkend leerbedrijf,GroenGedaan!

Reviews van Glaspunt B.V.

Door Ans van Harten
Op 5 december 2023
6

Tot nu toe tevreden, glas moet nog geleverd worden..Wel verrast over rekening, bij de offerte leek het de helft goedkoper.Dat kwam, omdat het bedrag van 1 i.p.v.2 ramen op de offerte stond en helemaal onderaan, nog na het totaalbedrag, stond het bedrag van alle twee.Pas bij de definitieve aanbesteding werd dat meteen duidelijk….

Door W.2
Op 20 april 2023
10

Top bedrijf en perfecte uitvoering en alles volgens afspraak. Misschien iets duurder dan andere aanbieders maar het resultaat is er dan ook naar. Monteurs erg vriendelijk en straalde professionaliteit uit. Ik beveel ze aan.

Door C
Op 22 maart 2023
6

Om 16:00 gebeld dat er een ruit kapot gewaaid was en er dus in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst moet worden.Binnen 30 minuten ter plaatse kan je vergeten...kwam pas na 18:00 iemand opdagen. Glaspunt vond het daarna wel noodzakelijk om 150 euro ex btw EXTRA op de factuur te vermelden, wegens buiten kantooruren reparatie uitvoeren.Na contact met Glaspunt is dit netjes opgelost !

Door D
Op 9 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B
Op 8 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.A
Op 18 december 2022
10

Service: Glas op maat makenPositief: Kwaliteit, Professionaliteit

Door Y.K
Op 8 december 2022
10

‘S morgens gebeld en ‘s middags al een nieuwe noodruit geplaatst. Erg vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de monteurs.

Door K.A
Op 6 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.D.H
Op 10 november 2022
10

Keurig gewerkt. Glas in lood ramen mooi tussen dubbelglas geplaatst en weer gezet in kozijn. Tevreden over het resultaat!

Door L.K
Op 5 oktober 2022
10

Snel en vakkundig en vriendelijk geholpen. Goed werk geleverd.

Door J.K
Op 5 september 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.H.D.O.J
Op 23 juli 2022
8

Goed bedrijf , aardige mensen .

Door R.V.D.H
Op 10 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 2 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 29 mei 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door S.T
Op 22 mei 2022
8

Snel en vakkundig!

Door J.T.L
Op 4 april 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 7 maart 2022
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht.Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt.Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door D.N
Op 9 februari 2022
10

nette monteurs, keurig gewerkt en afgemonteerd.een dikke 10 voor johnny en quinten

Door A.P
Op 2 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door N.G
Op 26 januari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.S
Op 28 december 2021
10

HR ++ glas voorpui.Vakkundig, snel en schoon werk geleverd door 3 zorgvuldig werkende mensen met duidelijk plezier in hun werk! Zeer tevreden over Glaspunt Den Bosch.

Door H.S
Op 13 oktober 2021
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht.Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt.Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door R.S
Op 5 oktober 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P.D
Op 22 september 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door I.V.D.L
Op 21 juli 2021
8

Fijn bedrijf. Heldere communicatie. Wij hadden Gunther als glazenzetter en kan niet anders zeggen dan hartstikke prima. Levert goed werk, denkt mee en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Door M.V.D.L
Op 22 juni 2021
10

Snelle reactie rond etenstijd op verzoek reparatie ramen voordeur. Tevreden met de reparatie en netjes alle resten opgeruimd.Kathedraal glas vervangen door normaal glas, waar ook mee akkoord. Enige probleem nu is dat mijn hersenen denken dat er geen glas in de voordeur zit.Johnny, bedankt voor het geleverde werk en sorry dat je wat langer moest werken en de wedstrijd miste. Hoewel de samenvatting net zo goed is voor deze wedstrijd.