Teamfoto Klusbedrijf LVB
Glasservice Bergen Op Zoom Wij staan in Bergen Op Zoom voor u klaar!
Een Glaszetter
Werkzaam in Bergen Op Zoom, hoofdvestiging St. Willebrord

Glasservice Bergen Op Zoom

In Bergen Op Zoom bieden wij een uitgebreide selectie van glas in verschillende maten en soorten. Wat voor glassoort u ook nodig heeft, wij hebben het beschikbaar. Indien u behoefte heeft aan hulp bij diverse glaswerkzaamheden en glasherstel in Bergen Op Zoom en omgeving, kunt u altijd rekenen op onze glasservice. Met onze expertise op het gebied van glaswerk leveren en plaatsen wij kwaliteitsproducten in Bergen Op Zoom en omliggende gebieden.

Ervaren glaszetters, snelle service

Als u op zoek bent naar glas in Bergen Op Zoom, kunt u terecht bij onze glasservice . Wij helpen u graag met het plaatsen van het glas dat u nodig heeft. Als u op zoek bent naar glasproducten, zoals dubbelglas, HR glas en draadglas, bent u bij ons aan het juiste adres. Met dubbel- en isolatieglas bent u verzekerd van een betere isolatie van uw woning. Dubbel- en isolatieglas hebben een isolerende werking, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Dit heeft niet alleen een positief effect op uw portemonnee, maar ook op het milieu.

Heeft u glaswerk nodig voor uw woning of bedrijfspand? Wij bieden een ruim assortiment aan glas voor al uw wensen. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw glas vakkundig kan zetten? Maak dan gebruik van onze diensten in Bergen Op Zoom en omgeving. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken met onze glaszetter, neem dan contact met ons op.

Over onze glasservice in Bergen Op Zoom

Bij glasschade zijn wij normaliter binnen 30 minuten bij u op locatie in Bergen Op Zoom. Omdat Klusbedrijf LVB meerdere uitrijd-locaties heeft is er vaak een vestiging dicht in uw omgeving.

Onze glaszetters bellen u altijd wanneer zij onderweg zijn naar u, zodat u niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. Maar het is wel belangrijk dat er iemand aanwezig is, zodat de glaszetter toegang heeft tot het pand of woning om de werkzaamheden uit te voeren. Ook dient de werk-bon na afloop ondertekend te worden.

U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar om te controleren of dit gedekt wordt. Wanneer uw glasschade herstel inderdaad gedekt wordt door uw verzekeraar kunt de akte van cessie invullen en retourneren aan ons. Klusbedrijf LVB dient de factuur rechtstreeks bij uw verzekering in. U blijft wel eindverantwoordelijke voor de factuur.

Absoluut, neem contact met ons op middels onderstaand formulier en verstrek daarin zo veel mogelijk details over uw project of glas-probleem. We zullen u graag een gepersonaliseerde offerte bezorgen.
Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Bergen Op Zoom
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 704

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.