Vakkundig glasherstel in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar snel en vakkundig glasherstel? In Bergen op Zoom en omgeving is Glaspunt B.V. al jaren werkzaam in het herstellen van diverse soorten beglazing. Maar ook voor het plaatsen van glas schakelt u onze vakmannen in. Wij bieden u een uitgebreide glasservice en zorgen altijd voor een goed eindresultaat. Voor ons is de tevredenheid van u als klant erg belangrijk en daarom doen wij er ook alles aan om u tevreden te stellen. Of het nu gaat om het geven van adviezen over bepaalde glassoorten of om het vervangen van uw kapotte beglazing, op onze allround glasservice kunt u rekenen!

Reparatie of vervanging?

Het kan voorkomen dat uw raam kapot gaat. Dit kan komen doordat er een bal door uw ruit vliegt of dat er een inbreker is langs geweest. In beide gevallen wilt u snel af van een kapot raam. Maar wanneer is een reparatie voldoende of moet uw raam volledig vervangen worden? Onze experts kunnen dit voor u uitzoeken. Door het gebruik van onze moderne technieken kunnen wij vaak een simpele reparatie uitvoeren. Is uw glas erg beschadigd, dan is vaak een reparatie niet meer mogelijk. In dat geval vervangen wij de desbetreffende ruit. U kunt een keuze maken uit veel glassoorten die wij u aanbieden.

Bel als u met spoed gebruikt wilt maken van onze glasservice naar 085 - 106 12 83. Wij staan binnen de kortste keren bij u op de stoep!